Turecké združenie FESPA ARED poskytuje podporu obetiam zemetrasenia na Kahramanmarase

by FESPA Staff | 17.02.2023

Turecká asociácia FESPA, ARED, apeluje na globálnu tlačovú komunitu, aby prispela na poskytnutie väčšieho prístrešia ľuďom, ktorí prišli o domov v dôsledku zemetrasenia.

Členská asociácia FESPA ARED, turecká asociácia vonkajších a priemyselných inzerentov a spoluorganizátor FESPA Eurasia, poskytuje priamu podporu obetiam zemetrasenia na Kahramanmarase poskytovaním núdzových prístreškov a dlhodobého ubytovania ľuďom, ktorí prišli o prístrešie v dôsledku nedávnej katastrofy.

S darmi od FESPA, jej globálnych združení a členov asociácie, ARED doteraz zakúpil 10 stanov a nainštaloval ich v najviac postihnutých regiónoch, aby poskytol krátkodobé útočisko. Ďalšie dary sa využívajú na nákup jednotiek, ktoré budú prispôsobené tak, aby poskytovali dlhodobé ubytovanie vhodné približne na dva roky, ktoré budú využívať až do získania nového bývania. Tie sa budú nachádzať v dočasnom obytnom meste zriadenom Federáciou sektorových združení (SEDEFED), tureckou organizáciou zastupujúcou viac ako 12 000 podnikov, ktorej členom je ARED. ARED tiež navrhne, vyrobí a daruje smerové značenie pre tri dočasné obytné mestá, ktoré SEDEFED zakladá v Adiyaman, Hatay a Maras.

S doteraz prijatými darmi má ARED prostriedky na poskytnutie viac ako 30 dočasných bytových jednotiek. Združenie sa obracia na širšiu komunitu FESPA o ďalšie dary na zvýšenie počtu dočasných domov, ktoré je možné dodať.

Neil Felton, generálny riaditeľ FESPA, komentuje: „Posielame úprimnú sústrasť všetkým, ktorých postihla táto tragická katastrofa. Projekt iniciovaný ARED ponúka životne dôležitú ochranu tým, ktorých sa to týka, a FESPA bude pokračovať v spolupráci s ARED na podpore jej komunitného úsilia. Ďakujeme všetkým v našej medzinárodnej komunite, ktorí sa cítia schopní prispieť k tomuto životne dôležitému úsiliu.“

İbrahim Demirseren, riaditeľ predstavenstva ARED a FESPA Eurasia, hovorí: „Ďakujem komunite FESPA za vaše štedré dary na túto vec. Sme nadšení, že máme vašu podporu. Prostredníctvom vašich darov budeme môcť zvýšiť pomoc, ktorú ponúkame obetiam tejto katastrofy, a pokračovať v budovaní dočasných prístreškov pre nich.“

Ak chcete prispieť na ďalšie dočasné ubytovanie pre ľudí postihnutých zemetrasením, navštívte: https://www.justgiving.com/crowdfunding/fespa

témy

WrapFest sa vracia do Silverstone uprostred rozmachu prispôsobenia vozidiel

WrapFest sa vracia do Silverstone uprostred rozmachu prispôsobenia vozidiel

WrapFest, venovaná show pre komunitu vozidiel a povrchových dekorácií, sa tento rok vráti na prestížny závod Silverstone Race Circuit, ktorý sa bude konať od 3. do 4. októbra 2024.

Príležitosti pre veľkoformátové tlačiarne pri etiketovaní
Labels

Príležitosti pre veľkoformátové tlačiarne pri etiketovaní

Nessan Cleary hovorí o tom, ako môže označovanie predstavovať jedinečnú príležitosť pre dodávateľov veľkoformátovej tlače, ktorí chcú rásť a diverzifikovať svoje podnikanie.

9 princípov štíhlej výroby pre dekoratérov odevov
Garment Printing

9 princípov štíhlej výroby pre dekoratérov odevov

Marshall Atkinson zdieľa rôzne princípy štíhlej výroby, ktoré pomáhajú zefektívniť operácie, znížiť množstvo odpadu, zvýšiť produktivitu a znížiť náklady vášho podniku.

22-04-2024
Oplatí sa analytické služby pre veľkoformátovú tlač?
Software

Oplatí sa analytické služby pre veľkoformátovú tlač?

Nessan Cleary hovorí o tom, ako výrobcovia lisov čoraz viac ponúkajú služby strojovej analýzy a zdieľajú, ak sú v sektore veľkoformátov cenovo výhodné.

19-04-2024