Posledná šanca zapojiť sa do súťaže World Wrap Masters v Silverstone

by FESPA Staff | 05.04.2023
Posledná šanca zapojiť sa do súťaže World Wrap Masters v Silverstone

Inštalatérov obalov vyzývame, aby sa prihlásili do poslednej regionálnej časti súťaže World Wrap Masters, ktorá sa koná na WrapFeste 26. a 27. apríla 2023 v Silverstone.

Prestížna súťaž sponzorovaná vinylovým partnerom, spoločnosťou Hexis a partnerom tlače HP, pozýva profesionálov v oblasti balenia vozidiel a detailingu, aby sa zúčastnili série súťaží v oblasti balenia, pričom víťaz získa svoje miesto po boku najkvalifikovanejších baličiek na svete na World Wrap Masters Final v Mníchove. v máji 2023. Okrem osobného a profesionálneho uznania za svoju prácu majú účastníci možnosť naučiť sa a rozvíjať nové zručnosti a stretnúť sa s kolegami baliacimi z celého sveta.

Účastníci majú za úlohu prejsť niekoľkými kolami, v ktorých budú ich inštalačné schopnosti posunuté na limity a starostlivo skontrolované porotou, v ktorej sú niektorí z najuznávanejších a najuznávanejších medzinárodných odborníkov a trénerov na balenie, vrátane Justina Patea, Kiss Lajos. a Ole Solskin. Prvýkrát sa v porote objaví aj dvojnásobný víťaz World Wrap Masters, bulharský rodák Ivan Tenchev, ktorý si zavesil súťažné rukavice, aby sa stal porotcom súťaže série, a čiastočne vďačí za úspech svojho celosvetovo uznávaného baliaceho biznisu. expozícia, ktorú dostal na konci svojej výhry. V komentári k súťaži Tenchev povedal:

„Víťazstvo v súťaži World Wrap Masters bolo pre mňa významným momentom, pričom povesť, ktorú som si získal, bola nápomocná pri rozširovaní môjho podnikania do úspešného podniku, akým je dnes. Som rád, že sa tentoraz vrátim na pódium ako porotca súťaže. Nielenže môžem zdieľať svoje vedomosti s komunitou, ale môžem sa aj učiť od súťažiacich, ktorí prinášajú obrovské množstvo talentov na každé podujatie World Wrap Masters.“

Duncan MacOwan, vedúci marketingu a podujatí, FESPA, dodal: „Cítime sa nesmierne poctení, že máme predchádzajúceho šampióna v našej porote pre poslednú regionálnu časť World Wrap Masters Competition. Ivan Tenchev je skvelým príkladom toho, že účasť – a v konečnom dôsledku víťazstvo – v tejto súťaži môže úplne zmeniť život osobne aj profesionálne. Takže pre každého, kto zvažuje vstúpiť, ale ešte tak neurobil, by som chcel požiadať, aby sa prihlásil – miesta sa obsadzujú každý deň a máme kapacitu len pre 24 účastníkov.“

Ak sa chcete zúčastniť World Wrap Masters UK & Ireland na WrapFest, navštívte tu .

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

James Gatica hovorí o tom, ako kombinácia tradičných techník sieťotlače s najmodernejšími nástrojmi digitálneho dizajnu predstavuje revolúciu v spôsobe, akým dizajnéri koncipujú a vyrábajú dekoratívne kúsky na mieru.