Inauguračný zážitok z prispôsobenia nastavený na pomoc návštevníkom využiť príležitosti na prispôsob

by FESPA Staff | 18.05.2023

Prvé podujatie Personalization Experience od FESPA sa otvára 23. mája na Messe Mníchov v Nemecku a zahŕňa výstavné priestory, komplexný konferenčný program a zónu Personalization Experience Zone. Podujatie sa koná spoločne s FESPA Global Print Expo a European Sign Expo 2023.

Podujatie je primárne navrhnuté tak, aby spojilo vlastníkov značiek, maloobchodníkov, obchodníkov, agentúry a členské a vernostné organizácie, ktoré sa snažia zlepšiť alebo odlíšiť sa personalizáciou a prispôsobením, s tlačiarňami, výrobcami OEM a poskytovateľmi softvéru. Účastníci získajú cenné praktické poznatky a prehľad o tom, ako dať personalizáciu do centra svojej ponuky.

Vo výstavných priestoroch môžu delegáti vidieť najnovšie produkty umožňujúce personalizáciu od dodávateľov vrátane Antigro Designer, Brother, Doogma, DreamScape, Infigo, photocenter3D, OKI, Optius, Print&Logistics, Printbox, Taopix, Zakeke a XMPie.

V zóne personalizácie (hala A3, stánok 100) návštevníci zažijú personalizáciu produktov z prvej ruky, pretože využívajú digitálne kiosky na výber, dizajn, personalizáciu, objednanie a vyzdvihnutie položky podľa vlastného výberu zo sortimentu vrátane tašiek, topánok, poznámkových blokov. a papierové vrecká. Prostredia a kiosky digitálnej personalizácie poskytujú spoločnosti PhotoCenter3D a Brother, pričom produkty dodávajú a tlačia priamo na mieste spoločnosti Brother (hala B1 stánok D11) a Imprimo (hala B2 stánok B33). Hotové predmety je možné vyzdvihnúť v stánku príslušného sponzora.

Duncan MacOwan, vedúci marketingu a podujatí FESPA, komentuje: „ Personalizácia bola navrhnutá s ohľadom na potreby našich komunít a širšieho odvetvia. Chvíľu sme hovorili o personalizácii, ale v rozhovoroch s našimi členmi a dodávateľmi sme si uvedomili, že aj keď si veľa ľudí uvedomuje potenciál personalizácie, existuje potreba podeliť sa o príbehy o skutočných úspechoch a praktické rady, a predviesť softvérové a technologické riešenia, ktoré sprístupňujú personalizáciu.“

V súvislosti s výstavou si delegáti konferencie Personalization Experience vypočujú množstvo skúsených odborníkov o psychológii a behaviorálnej vede, vďaka ktorým je personalizácia taká príťažlivá, o komerčnej hodnote personalizácie pre majiteľov značiek a širšieho dodávateľského reťazca a o tom, ako digitálna transformácia a technológie a softvérové riešenia umožňujú prispôsobenie.

Mike Horsten, vedúci textilu v AGFA NV; Guy Alroy, spoluzakladateľ Early Vision; Chris Schowalter, globálny obchodný riaditeľ spoločnosti Fiery Display Graphics; Stuart Maclaren, generálny riaditeľ YPP; Eray Basar, generálny riaditeľ IMG.LY a Angelo Coletta, generálny riaditeľ Zakeke, sa teraz pridali k zostave 25 potvrdených rečníkov.

Na konferencii, ktorú moderuje ambasádor personalizácie FESPA, Richard Askam, vystúpia aj rečníci značiek vrátane Canon, Greetz, Infigo, Ipsos, ProQure, PRINTFUL, Landa Digital Printing, Printess a Tony's Chocolonely, ako aj nezávislí konzultanti.

Celý harmonogram konferencie Personalization Experience nájdete tu: https://www.personalisationexperience.com/2023-agenda . Nie je potrebné sa vopred objednávať na jednotlivé sedenia.

Trojdňová vstupenka do konferenčnej oblasti Personalization Experience stojí 495 EUR a poskytuje neobmedzený prístup na konferenciu, do výstavnej oblasti Personalization Experience a na spoločné výstavy FESPA Global Print Expo a European Sign Expo 2023. Na získanie zľavy 100 € môžu návštevníci použiť až do akcie kód PERA600. Vstupenky na konferenciu a výstavu Personalization Experience budú pre členov FESPA dotované.

Pre viac informácií o Personalization Experience 2023 a registráciu navštívte: https://www.personalisationexperience.com/

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

James Gatica hovorí o tom, ako kombinácia tradičných techník sieťotlače s najmodernejšími nástrojmi digitálneho dizajnu predstavuje revolúciu v spôsobe, akým dizajnéri koncipujú a vyrábajú dekoratívne kúsky na mieru.