FESPA zlepšuje zážitok návštevníkov pomocou novej aplikácie pre udalosti

by FESPA Staff | 11.05.2023
FESPA zlepšuje zážitok návštevníkov pomocou novej aplikácie pre udalosti

FESPA investovala do novej aplikácie pre udalosti, aby pomohla návštevníkom maximalizovať čas na FESPA Global Print Expo, European Sign Expo a Personalization Experience (23. – 26. mája 2023, Messe Mníchov, Nemecko).

FESPA investovala do novej aplikácie na podujatia, aby pomohla návštevníkom maximalizovať čas na FESPA Global Print Expo, European Sign Expo a Personalization Experience (23. – 26. mája 2023, Messe Mníchov, Nemecko). Aplikácia FESPA, ktorú je možné stiahnuť z App Store a Google Play, pomáha delegátom plánovať ich návštevu tým, že poskytuje komplexný prehľad vystavovateľov a ostatných účastníkov, ako aj program podujatia. Okrem toho obsahuje funkciu plánovania a personalizovaného denníka pre stretnutia a konferenčné stretnutia.

Návštevníci môžu pomocou aplikácie FESPA:

• Prístup k ich digitálnemu vstupnému odznaku a vstupenkám na FESPA Party (ak sú k dispozícii)
  • Preskúmajte úplný zoznam vystavovateľov a informácie o ich stánku, produktoch, kontaktných údajoch, sociálnych kanáloch a brožúrach
  • Filtrujte vystavovateľov podľa produktov a záujmov
  • Uložte si dodávateľov do záložiek a priamo organizujte stretnutia prostredníctvom aplikácie
  • Pozrite si úplný plán konferencie Personalization Experience a podrobnosti o prednášajúcich
  • Vytvorte si personalizovaný diár so stretnutiami, konferenciami a udalosťami, ako je FESPA Party
  • Zobrazte si kompletný pôdorys, nakreslite trasy a nájdite smer
Michael Ryan, vedúci FESPA Global Print Expo, komentuje: „Naša investícia do tejto novej aplikácie je zameraná na to, aby bol výlet našich návštevníkov do Mníchova a ich zážitok z podujatia čo najhladší a najefektívnejší. Aplikácia nielenže umožňuje delegátom naplánovať si návštevu pred podujatím, ale funguje aj ako denník, lístok a vyhľadávač ciest na mieste. Návštevníci veľkého medzinárodného veľtrhu majú zvyčajne veľmi nabitý program a veľa práce. Tento nový digitálny nástroj optimalizuje hodnotu, ktorú získajú z času stráveného na výstave, a zlepší ich zážitok z podujatia po odchode tým, že im umožní nepretržitý prístup k informáciám o vystavovateľoch a kontaktom počas troch mesiacov po výstave.

Používatelia Apple si môžu stiahnuť oficiálnu aplikáciu „FESPA“ tu: https://apps.apple.com/gb/app/fespa/id1668878581 Používatelia Androidu nájdu aplikáciu tu: https://play.google.com/store/apps /details?id=com.swapcard.apps.android.fespa&hl=sk&gl=SK v službe Google Play.

Ak sa chcete zaregistrovať na FESPA Global Print Expo 2023 a spoločne umiestnenú výstavu European Sign Expo and Personalization Experience, navštívte: https://www.fespaglobalprintexpo.com/ . Vstup na všetky tri výstavné plochy je pre členov národnej asociácie FESPA alebo FESPA Direct bezplatný. Cena vstupenky je 80,00 € pre nečlenov.

Prečo by ste sa mali zúčastniť FESPA párty!

FESPA Party je dokonalým miestom na stretnutie a užite si večer plný živej zábavy, hudby, nápojov a úžasnej spoločnosti!

08-05-2024
Prečo by ste sa mali zúčastniť FESPA párty!
Ako môžu tlačiarne profitovať z používania Web2Print na personalizovanú dekoráciu interiéru

Profesionáli v oblasti dizajnu a koncoví spotrebitelia môžu vytvárať tapety, bytový textil a dokonca aj koberce oneline. Web2Print spôsobil revolúciu na trhu s personalizovanou výzdobou interiéru. Sonja Angerer zdieľa príležitosti ponúkané na tomto trhu a ako z toho môžu profitovať tlačiarne.

07-05-2024

FESPA Global Print Expo & Co-located Shows Highlights 2024

FESPA Global Print Expo spolu s výstavou European Sign Expo, Personalization Experience a Sportswear Pro 2024 sa konala na RAI Amsterdam 19. – 22. marca 2024.

06-05-2024
signage

Prečo by ste mali vystavovať na výstave European Sign Expo 2025!

European Sign Expo vyniká ako popredný európsky veľtrh zameraný na špeciálne značenie, digitálne značenie a vizuálnu komunikáciu.

03-05-2024