Digitálna tlač

FESPA spúšťa nové podujatie na Blízkom východe, ktoré bude slúžiť rastúcemu trhu tlače a nápisov

by FESPA Staff | 28.03.2023

FESPA dnes spúšťa FESPA Middle East, nové podujatie slúžiace komunite špecializovanej tlače, nápisov a vizuálnej komunikácie v regiónoch Blízkeho východu a Afriky. Prvý ročník výročnej výstavy sa bude konať v Dubajskom výstavisku v Spojených arabských emirátoch od 29. do 31. januára 2024.

Očakáva sa, že výstava privíta viac ako 100 svetových značiek. Na tomto podujatí bude FESPA hostiť prvú súťaž World Wrap Masters na Blízkom východe, vzdelávaciu funkciu Sustainability Spotlight, konferenčný a technický školiaci program a klubový FESPA Lounge pre členov FESPA Direct (skupina MEA), ktorí sa môžu prepojiť.

Generálny riaditeľ FESPA Neil Felton poznamenáva: „Hlavní predajcovia už nejaký čas vyjadrujú veľkú chuť na podujatie FESPA na Blízkom východe, ktoré je riadené obsahom, čo zodpovedá dopytu popredných poskytovateľov špeciálnych tlačových služieb. Je to trh, ktorý naďalej vykazuje solídny medziročný rast, pričom kľúčové sektory, ako je cestovný ruch a nehnuteľnosti, preukazujú zdravé zotavenie po COVID, popri renomovaných kľúčových odvetviach regiónu. Významné podujatia nedávno ukázali schopnosť regiónu slúžiť medzinárodným návštevníkom zariadeniami svetovej úrovne. Prostredníctvom nášho nedávneho summitu FLEX a nášho rastúceho členstva FESPA Direct v MEA zakladáme značku FESPA v tomto regióne a veríme, že teraz je ideálny čas inšpirovať a stimulovať komunitu tlače, nápisov a vizuálnej komunikácie na Blízkom východe pomocou FESPA. udalosť.“

Zainteresované strany regionálneho tlačového priemyslu na nedávnom exkluzívnom summite FESPA Leadership Exchange (FLEX) v Dubaji na túto myšlienku reagovali s nadšením a komentovali: „V tomto regióne je veľký rozvoj, ktorý vedie k novým príležitostiam v oblasti tlače. Skúsenosti a know-how FESPA to doplnia“; „FESPA Middle East bude pre tlačiarov v tomto regióne dôležitou školiacou a vzdelávacou udalosťou a pre nás všetkých to bude skvelá príležitosť na zdieľanie a spojenie“; „Sme nadšení, že podujatie príde na Blízky východ, aby pomohlo pozdvihnúť priemysel, zvýšiť vzdelanie a zmeniť trh“; "Nová udalosť povedie k mnohým novým príležitostiam pre nás ako tlačiarov."

Rovnako ako etablované regionálne podujatia FESPA v Eurázii (Istanbul), Afrike (Johannesburg), Strednej Amerike (Mexiko) a Brazílii (Sao Paolo), FESPA Blízky východ poskytne vystavovateľom vrátane hlavných dodávateľov a distribútorov dôležitú, cielenú predajnú a marketingovú platformu. zariadenia, softvér, médiá a spotrebný materiál pre digitálnu, sieťotlač, textilnú tlač a signmaking.

Návštevníkov budú tvoriť veľkoformátové digitálne tlačiarne, textilné tlačiarne, poskytovatelia tlačových služieb, výrobcovia vozových grafik, tvorcovia značiek a spracovatelia, majitelia značiek a kreatívne agentúry, interiéroví dizajnéri a architekti a profesionáli v oblasti vizuálnej komunikácie z Blízkeho východu, Afriky a Južná Azia.

FESPA vybrala miesto konania podujatia na Blízkom východe, aby prilákala regionálny polygrafický priemysel zo širokej geografickej oblasti vrátane krajín Rady korporácií Gulf Corporation (SAE, Saudská Arábia, Omán, Katar, Kuvajt a Bahrajn), ktoré majú dohromady viac ako 57,2 milióna a HDP viac ako 4,37 bilióna dolárov. Dubaj je tiež dostupným miestom pre návštevníkov zo širšieho Stredného východu, severnej a strednej Afriky a južnej Ázie.

Dubaj, centrálna poloha pre tento región, je výberom mnohých svetových značiek, ktoré sa snažia vytvoriť si priamu prítomnosť na Blízkom východe, vrátane viacerých významných predajcov tlačiarenských zariadení a materiálov. Slúži tiež ako obchodná brána do Afriky pre mnohé priemyselné odvetvia.

Dobre rozvinutá infraštruktúra mesta a vynikajúce dopravné a logistické spojenia vzduchom, námornou a pozemnou dopravou z neho robia príťažlivé hostiteľské mesto pre medzinárodné podujatie typu FESPA. Jabel Ali Port slúži ako 9. najrušnejší prístav na svete a Dubajské medzinárodné letisko (DXB) je medzinárodné letisko číslo 1 na svete, ktoré obsluhuje viac ako 240 destinácií prostredníctvom viac ako 100 leteckých spoločností spájajúcich Dubaj s tretinou svetovej populácie do štyroch hodín. ' čas lietania. Dubaj má tiež prepojenú cestnú sieť spájajúcu širší región.

FESPA vymenovala skúsený výstavný tím v Dubaji na predaj a propagáciu nového podujatia FESPA na Blízkom východe , podporovaného zdrojmi a odbornými znalosťami globálnych predajných tímov so sídlom vo Veľkej Británii, USA, Brazílii, Mexiku, Turecku, Južnej Afrike, Thajsku a Číne. .

Ďalšie informácie o FESPA na Blízkom východe nájdete na: https://www.fespamiddleeast.com/

WrapFest sa vracia do Silverstone uprostred rozmachu prispôsobenia vozidiel

WrapFest sa vracia do Silverstone uprostred rozmachu prispôsobenia vozidiel

WrapFest, venovaná show pre komunitu vozidiel a povrchových dekorácií, sa tento rok vráti na prestížny závod Silverstone Race Circuit, ktorý sa bude konať od 3. do 4. októbra 2024.

Príležitosti pre veľkoformátové tlačiarne pri etiketovaní
Labels

Príležitosti pre veľkoformátové tlačiarne pri etiketovaní

Nessan Cleary hovorí o tom, ako môže označovanie predstavovať jedinečnú príležitosť pre dodávateľov veľkoformátovej tlače, ktorí chcú rásť a diverzifikovať svoje podnikanie.

9 princípov štíhlej výroby pre dekoratérov odevov
Garment Printing

9 princípov štíhlej výroby pre dekoratérov odevov

Marshall Atkinson zdieľa rôzne princípy štíhlej výroby, ktoré pomáhajú zefektívniť operácie, znížiť množstvo odpadu, zvýšiť produktivitu a znížiť náklady vášho podniku.

22-04-2024
Oplatí sa analytické služby pre veľkoformátovú tlač?
Software

Oplatí sa analytické služby pre veľkoformátovú tlač?

Nessan Cleary hovorí o tom, ako výrobcovia lisov čoraz viac ponúkajú služby strojovej analýzy a zdieľajú, ak sú v sektore veľkoformátov cenovo výhodné.

19-04-2024