Tlačové správy

FESPA Brasil 2024 prekračuje 90% obsadenosť výstavnej plochy

by Kelley-Ann Young Kong | 06.12.2023
FESPA Brasil 2024 prekračuje 90% obsadenosť výstavnej plochy

Podujatia FESPA a APS s hrdosťou oznamujú, že FESPA Brasil 2024 sa vráti do São Paula v Brazílii od 11. do 14. marca 2024. Výstava sa bude konať v Modrom pavilóne výstaviska Expo Center Norte a výstavná plocha už dosiahla 92 % kapacity. 3 mesiace.

Početné nové značky sa pripojili ako vystavovatelia a rozširujú svoje stánky, aby návštevníkom ponúkli viac riešení.

Alexandre Keese, riaditeľ FESPA Digital Printing, vyzdvihuje pozitívny moment: "Po oznámení, že obsadíme celý náš výstavný pavilón, sme veľmi radi, že sme 100 dní pred otvorením prekročili viac ako 90 % obsadenej plochy. To je ďalším dôkazom dôvery priemyselných dodávateľov v obchodnú kapacitu značiek FESPA a APS."

V porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka došlo k nárastu počtu vopred prihlásených návštevníkov na výstavu o 10 %. V roku 2023 navštívilo FESPA Digital Printing viac ako 21 000 unikátnych návštevníkov.

"Tento nárast počtu vopred registrovaných návštevníkov je výsledkom spoločného a nepretržitého úsilia tímu APS, ktorý vytvoril kvalitný obsah pre podujatie. Počas roka nepretržite pracujeme a zdieľame informácie naprieč našimi kanálmi. Sme optimisti že opäť prekonáme rekord v počte jedinečných návštevníkov, čím ukážeme, že náš sektor je živý a túži vidieť riešenia naživo,“ dodáva Alexandre Keese.

Návštevníci budú mať príležitosť objaviť špičkové inovácie na všetkých trhoch, kde sa používa digitálna tlač. To je významná výhoda FESPA Digital Printing, keďže ide o jediný veľtrh v krajine, ktorý spája riešenia zo všetkých oblastí tejto technológie, ktorá sa čoraz viac stáva základnou súčasťou brazílskych tlačiarenských spoločností.

Okrem vybavenia, spotrebného materiálu, softvéru a všetkého, čo je súčasťou tlačového cyklu, budú mať návštevníci možnosť zúčastniť sa na sérii bezplatných technických aktivít pripravených špeciálne pre tých, ktorí chcú rásť a zdokonaľovať svoje znalosti vo svojich odbornostiach.

Budú sa konať kongresy a praktické aktivity organizované a riadené tými, ktorí sú konfrontovaní s každodennými výzvami a požiadavkami odvetvia. Patria sem: Sublimation Island, ktorý organizuje Felipe Soares, riaditeľ Print Center; 3D Fab Lab, ktoré organizuje Rodrigo Dinardi, riaditeľ Universo da Criatividade; a CAMBEA Super Fast, ktorú organizuje tím Alltak.

Prítomní budú aj experti FESPA, ktorí ponúknu tipy a rady v rôznych oblastiach odbornosti. Posilnením konceptu hybridnej veľtrhu sa Print Live Studio rozšírilo a bude hostiť sériu priamych prenosov, aby nikto nezmeškal nič, čo sa v rámci podujatia deje.

FESPA Brasil sa uskutoční od 11. do 14. marca 2024 v Modrom pavilóne Expo Center Norte v São Paule. Predstavia sa inovácie v oblasti digitálnej tlače pre značenie, textílie, reklamné predmety, dekorácie, štítky, 3D a ďalšie oblasti, pričom budú zvýraznené tlačiarne, médiá, softvér, atramenty, dokončovacie zariadenia a mnoho ďalšieho. Ak chcete získať bezplatný návštevník, navštívte tu .

by Kelley-Ann Young Kong Späť na Novinky

Personalizácia: preklenutie priepasti medzi spotrebiteľským dopytom a modernými výrobnými schopnosťa
Blog

Marie-Eve Lemieux, riaditeľka pre riešenia v spoločnosti Mediaclip, sa pred svojou prednáškou na konferencii Personalization Experience 2024 (20. marca v RAI Amsterdam, Holandsko) ponorí do toho, ako preklenúť priepasť medzi dopytom spotrebiteľov po personalizovaných produktoch a modernými výrobnými schopnosťami.

Prijatie AI v priemysle zdobenia odevov
Vlastnosti

Prijatie AI v priemysle zdobenia odevov

Marshall Atkinson hovorí o nových príležitostiach, ktoré poskytuje využitie AI pri zdobení odevov. Marshall pokrýva aj metriky riadené AI a skúsenosti zákazníkov riadené AI.

Čo môžete očakávať na Sportswear Pro 2024
Podcasty

Čo môžete očakávať na Sportswear Pro 2024

Hovoríme so Samom Taylorom z The Good Factory o pripravovanej výstave Sportswear Pro 2024 a o tom, čo môžu návštevníci očakávať, keď sa zúčastnia.

23-02-2024
Investície sú hlavnou agendou pre seniorov s rozhodovacou právomocou na FESPA Middle East 2024
Tlačové správy

Úvodná výstava FESPA Middle East 2024 (29. – 31. januára 2024, Dubajské výstavné centrum) spojila vedúcich predstaviteľov z oblasti tlače a značenia s poprednými dodávateľmi a distribútormi OEM a predstavila silný program vzdelávacieho obsahu, ktorý uľahčuje rozhovory o investíciách a partnerstvách. a plány rastu priemyslu.