Správa farieb

Kompletný zoznam hlavných vystavovateľov potvrdený na FESPA Global Print Expo 2022

by FESPA | 07.02.2022

FESPA Global Print Expo a European Sign Expo 2022 (31. mája – 3. júna 2022, Messe Berlin, Nemecko) majú spojiť najsilnejšiu zostavu vystavovateľov od roku 2019 s viac ako 250 dodávateľmi, ktorí už majú zazmluvnené vystavovať, a mnohými ďalšími aktívnymi. prebiehajúce diskusie.

Zoznam potvrdených účastníkov zahŕňa mnohých, ktorí sa nemohli zúčastniť podujatia v Amsterdame v roku 2021 a ktorí teraz túžia znovu získať svoju dynamiku tým, že budú súčasťou podujatí na jar 2022.

Návštevníci budú môcť vidieť hardvérové riešenia od hlavných vystavovateľov vrátane sponzorov podujatí Durst , Mimaki , Brother a HP, ako aj Agfa, aleph, Canon, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, M&R, Roland DG a swissQprint . Medzi dodávateľov médií a spotrebného materiálu patria 3A, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, InkTec, Neenah Coldenhove, Neschen , ORAFOL, Poli-Tape a Sun Chemical . Barbieri Electronic, Caldera, OneVision a ONYX Graphics patria medzi spoločnosti prezentujúce automatizáciu, workflow a riešenia správy farieb.

Michael Ryan, vedúci FESPA Global Print Expo , komentuje: „Je to také motivujúce mať takú silnú dôveru zo strany dodávateľskej komunity pre FESPA a našu silu oživiť priemysel špeciálnej tlače po výzvach posledných dvoch rokov. Dodávateľom, ktorí sa k nám pripojili v Amsterdame v októbri 2021, pripomenula jedinečnú hodnotu živých podujatí a komerčnú výhodu priameho kontaktu so zákazníkmi a potenciálnymi zákazníkmi, takže sme radi, že v roku 2022 bude tieto výhody využívať oveľa viac vystavovateľov. Teraz, keď sú podniky opäť v prevádzke a vedúci pracovníci s rozhodovacími právomocami sa snažia zabezpečiť svoje budúce investície, význam živých vystúpení pre urýchlenie obnovy nebol nikdy taký významný.“

European Sign Expo 2022 , popredná európska výstava pre značenie a vizuálnu komunikáciu, sa bude konať spoločne s FESPA Global Print Expo. Podujatie znovu spojí kľúčových profesionálov v oblasti značenia so spoločnosťami, ktoré sa špecializujú na písmená kanálov, digitálne značenie, rozmerové značenie, gravírovanie a leptanie, osvetlené displeje, médiá mimo domácnosti, LED, vonkajšie systémy, laserové rezačky a nástroje na značenie. Platinový sponzor EFKA sa vráti na European Sign Expo spolu s potvrdenými vystavujúcimi spoločnosťami vrátane: Art Neon Lighting, Cosign, dap, Domino Sign, Harmuth, NEX LINE SRL, SolaAir a vhf camfacture .

Christoph Gamper, generálny riaditeľ a spolumajiteľ Durst Group AG, komentuje: „Všetky náznaky poukazujú na to, že FESPA 2022 spĺňa oslabený scenár COVID a konečne môžeme opäť hovoriť o biznise. Ale už to nie je o nekontrolovanom „divokom raste“, ale o riešeniach pre udržateľnejší svet. Tlač môže byť nevyhnutnou súčasťou a FESPA je pevným bodom vo vesmíre tlače. V tomto ohľade znamená zažiť tlač v pohybe nové, udržateľné obchodné modely pre našich zákazníkov a nás. Tešíme sa na FESPA, do Berlína a predovšetkým, že konečne opäť uvidíme zákazníkov „naživo“ a ukážeme nové spôsoby a možnosti.“

Kevin Jenner, európsky marketingový manažér, Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, komentuje: „FESPA 2022 sa od doby pred pandémiou nezúčastnil na žiadnej významnej výstave, a preto sa koná v ideálnom čase pre Fujifilm. V roku 2021 sme predstavili náš „nový plán pre širokouhlý formát“ dva nové lisy Acuity (plochý Acuity Prime a Acuity Ultra R2) s úplne novým vzhľadom, novou úrovňou funkčnosti a zvýšenou návratnosťou investícií. FESPA 2022 nám poskytuje dokonalú platformu na odhalenie vzrušujúcej ďalšej fázy strojov v tomto rozširujúcom sa rozsah.“

Pozrite si pôdorys tu . Pre viac informácií o FESPA Global Print Expo 2022 a pre registráciu vášho záujmu o účasť navštívte tu . Viac informácií o výstave European Sign Expo 2022 a záujem o účasť nájdete tu .

by FESPA Späť na Novinky

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

Sila nástrojov digitálneho dizajnu v sieťotlači

James Gatica hovorí o tom, ako kombinácia tradičných techník sieťotlače s najmodernejšími nástrojmi digitálneho dizajnu predstavuje revolúciu v spôsobe, akým dizajnéri koncipujú a vyrábajú dekoratívne kúsky na mieru.